• ASUS DUAL RX 6650 XT 8GB GDDR6 (90YV0HL0-M0NA00) gaming grafična kartica

ASUS DUAL RX 6650 XT 8GB GDDR6 (90YV0HL0-M0NA00) gaming grafična kartica

ROG Strix Radeon RX 6650 XT ojačuje hitrost sličic Full HD, da izpolni zahteve najnovejših zaslonov visoke hitrosti. Dual Axial-tech ventilatorji učinkovito prepihujejo zrak skozi velik hladilnik, da se GPU ohladi, kondenzatorji, dušilke in MOSFET-ji najvišje police pa zagotavljajo popolno količino čiste energije. Številna udobja za bitja, vključno s stikalom Dual BIOS, načinom 0dB in kovinsko hrbtno ploščo, da je ta zver idealna izbira za vašo naslednjo igralno napravo.

DINAMIČNI DUO
Oba ventilatorja Axial-tech imata pregradne obroče polovične širine za povečanje pretoka zraka skozi hladilni niz.

TIHA PREKRETNOST
Ventilatorji se začnejo vrteti, ko temperatura GPU doseže 60 stopinj Celzija, in se izklopijo, ko temperatura pade pod 52 stopinj Celzija, kar pomaga zmanjšati hrup, ko je sistem v prostem teku ali pri nizki obremenitvi.

HLADILNIK

DIZAJN 2,9-REŽE
Razpršilnik toplote segreva toploto v toplotne cevi, ki jo prenašajo skozi kup rebrov, ki zapolni večino velikega odtisa kartice z 2,9 režami.

Premium komponente - osredotočenost na vrhunske komponente
PCB

PREMIUM KOMPONENTE
Vrhunske dušilke iz zlitine, kondenzatorji iz trdnega polimera in vrsta visokotokovnih napajalnih stopenj z lahkoto upravljajo z dovajanjem energije. Deli Super Alloy Power II so spajkani na PCB z uporabo našega naprednega avtomatiziranega proizvodnega procesa Auto-Extreme. Natančni spoji in odprava človeške napake zagotavljajo, da vsaka grafična kartica izpolnjuje naše stroge specifikacije.

DIZAJN
Osupljiv pokrov s kovinskimi poudarki odraža oblikovno estetiko matičnih plošč ROG in ROG Strix. Teksturirani poudarki v sivih odtenkih se brezhibno zlijejo v subtilne konstrukcije ali naredijo osupljiv učinek, medtem ko je kartica navpično nameščena in osvetljena z LED diodami ohišja.

OKLEPLJENA SPODNJA STRAN
Spodnja stran kartice razkriva nadaljnje izboljšave. Večji del zadnjega dela je zavit v zaščitno kovinsko hrbtno ploščo, ki ima izrazito širok zračnik. Odprtina omogoča, da vroč zrak uhaja proti izpušnim ventilatorjem šasije, namesto da bi se recikliral nazaj v hladilnik. Nosilec za GPU zagotavlja dodatno stabilnost kritične povezave med matrico in razpršilnikom toplote. Za V/I nosilec se uporablja nerjavno jeklo za zaščito vrat in bolj varno pritrditev. In priročno nameščeno dvojno stikalo BIOS omogoča prilagajanje privzetega profila zmogljivosti kartice brez programske opreme.

AURA SYNC
ROG Strix Radeon RX 6650 XT ima Aura RGB osvetlitev na strani kartice. Programska oprema Aura Sync povezuje združljive izdelke za popolnoma prilagojeno nastavitev strele. Sinhronizirate lahko z glasbo, spreminjate barvo glede na temperaturo ali izbirate med velikim številom vzorcev in statičnih možnosti. Ko izbirate dele za svojo konstrukcijo, bodite pozorni na logotip Aura Sync.

GPU TWEAK II
Pripomoček ASUS GPU Tweak II dvigne nastavitev grafične kartice na višjo raven. Omogoča vam prilagajanje kritičnih parametrov, vključno z urami jedra GPU, frekvenco pomnilnika in nastavitvami napetosti, z možnostjo spremljanja vsega v realnem času prek prilagodljivega zaslona na zaslonu. Vključen je tudi napreden nadzor ventilatorja skupaj s številnimi drugimi funkcijami, ki vam pomagajo kar najbolje izkoristiti svojo grafično kartico.

PROGRAMSKA OPREMA RADEON
Najnovejša programska oprema Radeon sprosti ves potencial vašega GPU-ja z gonilniki za dan 0, optimiziranimi za nove izdaje iger in zelo prilagodljivo igralno izkušnjo.

QuantumCloud je varna in enostavna aplikacija, ki vam omogoča, da brez težav zaslužite dodaten denar z deljenjem računalniške moči vaše grafične kartice. Zaslužek je dostopen prek vašega računa PayPal ali WeChat, QuantumCloud pa podpira tudi več načinov izmenjave, vključno s Steamom. Poleg tega QuantumCloud ne zbira nobenih osebnih podatkov, zato je vaša zasebnost zaščitena.


 Spletna stran proizvajalca:

Proizvajalčeva koda 90YV0HL0-M0NA00
energijski_razred No
Proizvajalec ASUS
Proizvajalec čipovja: AMD Radeon
Grafični procesor: Radeon RX 6650 XT
Grafični pomnilnik: 8GB GDDR6
Takt pomnilnika: 17.5 Gbps
Vodilo: PCI Express 4.0
Število procesorskih enot 2048
Pomnilniško vodilo 128-bit
Podpira HDCP 2.3
Izhodi: 1x HDMI 2.1
3x DisplayPort 1.4a
Dodatno napajanje 1 x 8-pin
Priloženo ARGB
Garancija 36 mesecev
Dimenzije: 281 x 135 x 59 mm
Lastnosti
Proizvajalec ASUS
Proizvajalčeva koda 90YV0HL0-M0NA00
EAN koda 4711081647539
energijski_razred No
Proizvajalec čipovja: AMD Radeon
Grafični procesor: Radeon RX 6650 XT
Grafični pomnilnik: 8GB GDDR6
Takt pomnilnika: 17.5 Gbps
Vodilo: PCI Express 4.0
Število procesorskih enot 2048
Pomnilniško vodilo 128-bit
Podpira HDCP 2.3
Izhodi: 1x HDMI 2.1
3x DisplayPort 1.4a
Dodatno napajanje 1 x 8-pin
Priloženo ARGB
Dimenzije: 281 x 135 x 59 mm
Garancija 36 mesecev

ASUS DUAL RX 6650 XT 8GB GDDR6 (90YV0HL0-M0NA00) gaming grafična kartica

  • Blagovna znamka: ASUS
  • Šifra izdelka: 143488
  • Dobava: Na zalogi (1-3 dni) [več info]
  • Cena: 473.83 EUR

  • Brez DDV: 388.39 EUR

Oznake: ASUS DUAL RX 6650 XT 8GB GDDR6 (90YV0HL0-M0NA00) gaming grafična kartica