Status zaloge in čas dobave


Status zaloge oz. informacija o dobavi lahko stranka razbere na strani kjer se nahaja iskani artikel. Obstajajo različni statusi:

- Na zalogi:                    artikel je na zalogi pri distributerju. Dostava po potrditvi zaloge se pričakuje v 3 delovnih dneh;
- 3-5 dni:                        artikel je na zalogi pri distributerju, ki ima že zaveden daljši čas za dobavo. Dostava se pričakuje v 5 delovnih dneh;
- Preverite zalogo:       artikel je v prihodu k distributerju. Čas dostave ni natančno določen. Za več informacij se obrnite na el. pošto trgovina@sentera.si;
- Ni zaloge:                    artikel ni na zalogi pri distributerju, niti še ni naročen. Čas dobave ni znan. Prosimo vas, da vseeno stopite v stik z nami, da preverimo možnost individualne dobave.
V prihodu:                   artikel ni na zalogi, je pa naročen in se pričakuje v nekaj dnevih.

Naša naročila so avtomatizirana in se ne pregledujejo osebno. Naročila se avtomatsko posredujejo in pošiljajo direktno od uvoznika artikla oz. distributerja.

Kljub trudu po rednem posodabljanju stanja zaloge se lahko pripeti, da artikel v času med zadnjo posodobitvijo stanja in oddanim nakupom pri distributerju poide ali ima distributer drugačen status zaloge, kot je njegovo dejansko stanje. V tem primeru trgovina SENTERA o tem obvesti stranko ter skupaj poiščeta najugodnejšo možno rešitev. V primeru, da ne najdeta skupne rešitve se naročilo prekliče. Trgovina SENTERA ne odgovarja za napačen status zaloge pri distributerju ter lahko garantira le dejansko zalogo za sedežu podjetja.

POMEMBNO: Ker je v spletni trgovini mogoče naročiti neskončno število oz. kosov enega artikla, je mogoče, da v predpisanem času ne bo mogoče dobaviti celotnega naročila. V tem primeru vzpostavimo stik z naročnikom in se o terminih dobave pogovorimo. Trgovina SENTERA si pridržuje pravico zahtevati delno ali celotno predplačilo za naročilo v večjih količinah, saj se tako zavaruje ob izrednem naročilu in povečanju zaloge.