Renew & Refurbish program

Renew & Refurbished produkti izvirajo iz večih naslovov. Eden najpogostejših je ta, da se proizvajalcem računalniške opreme vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah. Ti produkti spadajo v Refurbish A kategrijo - KOT NOV ARTIKEL.

Ravno tako se v Renew & Refurbish program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka, ko pride do vas. Ti produkti spadajo v Refurbished A kategrijo - KOT NOV ARTIKEL.

V Renew & Refurbish programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA (dead on arrival). Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  Renew & Refurbish program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah. Ti produkti spadajo v B kategorijo - izjemoma se dopušča kakšna kozmetična napaka.

IPE B RAZRED (B Grade): Tako označujemo produkte, ki jim po izgledu lahko pripišemo znake uporabe, vendar le redko take znake, ki bi bili moteči. Oprema iz kategorije IPE B Grade je prav tako testirana in zanesljiva kot A Grade oprema, vendar obstaja velika verjetnost, da ima produkt kakšno kozmetično napako. Vsem takim produktom ne menjajo zunanjih delov ohišja, jih pa v tovarni temeljito očistijo, oplemenitijo in dodelajo tako, da je oprema povrnjena na zelo ohranjeno stanje. 

Vsi artikli iz programa Renew & Refurbish imajo v naši spletni trgovini v podrobnostih označeno za kakšno vrsto nakupa gre.

Zakaj kupiti ASUS, HP, LENOVO iz programa Renew & Refurbish?

  • največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
  • najnovejša tehnologija na zalogi, ponavadi pred uradnim lansiranjem produkta na trgu,
  • originalna kakovost s strani ASUS, HP in LENOVO,
  • eno leto garancije in servisne podpore,
  • možnost podaljšanja garancije do pet let,
  • najboljši nakup (price performance) za vaše kupce,
  • zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,
  • podpora pri vseh tako manjših kot večjih projektih.

Prodaja artiklov iz programa Renew & Refurbish nas uvršča med ekološko osveščene prodajalce.