Dostava

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA
Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti ali telefonu, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave / dostave obvestili takoj, ko dobimo informacijo s strani dobavitelja. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočimo preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.  Vsa naročila so shranjena v elektronski bazi na sedežu podjetja in so potrošniku na zahtevek vedno dosegljiva. Kontaktirate nas lahko po elektronski pošti info@sentera.si.

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 6,00 € z DDV. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. 

Velja za artikle NA ZALOGI: Artikel je po trenutnih informacijah na zalogi pri dobavitelju / distributerju. Po potrditvi dejanske zaloge bo pošiljka bo pri vas najkasneje v 2 - 5 delovnih dneh.