Dostava

DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA
Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti ali telefonu, potem ko prejmemo vaše naročilo. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave / dostave obvestili takoj, ko dobimo informacijo s strani dobavitelja. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočimo preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost. Stanje vašega naročila lahko preverite tudi preko povezave, ki smo vam jo poslali v potrditvenem elektronskem sporočilu o prejetem naročilu. Vsa naročila so shranjena v elektronski bazi na sedežu podjetja in so potrošniku na zahtevek vedno dosegljiva. Kontaktirate nas lahko po elektronski pošti info@sentera.si ali telefonski številki 0590 12 200.

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 6,00 € z DDV. Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je razvidno tako v košarici kot tudi na računu. 

Pri osebnem prevzemu na naslovu podjetja SENTERA d.o.o., Partizanska cesta 11, 2390 Ravne na Koroškem (delovni čas od ponedeljka do petka od 8:00 do 16:00), se stroškov dostave ne obračuna. 

Velja za artikle NA ZALOGI: pri izbiri dostave z dostavno službo in plačila po povzetju bomo vsa naročila opravljena na delovni dan do 12.00 ure, odpremili s pogodbenim partnerjem še isti dan. Pošiljka bo pri vas najkasneje v 2 - 5 delovnih dneh.